Kano EPP2 Begynderkursus

Teknikken der gør din kanotur til en fornøjelse - EPP2 begynderkurset giver dig basisteknikken til at ro sikkert på kanotur i de danske søer og åer

Opdag en helt ny verden af teknik og få nye perspektiver på kanoen som turredskab. Et EPP2 Kano kursus varer 16 timer, og giver dig den grundlæggende teknik til at padle og styre kanoen effektivt, så du undgår at skifte paddelside når du skal styre – lærer hvad trim betyder for kanoens styreevne i vind og bølger. Vi sætter også spot på sikkerheden, så du får en god forståelse af dine muligheder for at håndtere en eventuel kæntring. Vi starter helt fra bunden – kurset er for dig der er nybegynder og kano, eller er selvlært og gerne vil forbedre og effektivisere din padle-teknik og dine kano-vaner. Kurset giver dig Kano EPP2 egenfærdighedsniveaet fra Dansk Kano og Kajak Forbund.

Det lærer du på et kano EPP2 kursus

Kurset på kurset lærer du de færdigheder der skal til for at du kan ro sikkert på tur i sommerhalvåret, og lærer kanoen meget bedre at kende. På kurset er du afsted med andre begyndere – og måske er det her du finder en god padlemakker til dine kommende ture! Kano EPP2 Kurserne afvikles af kanoinstruktører fra Dansk Kano og Kajak Forbund, efter EPP2 (Euro Paddle Pass niveau 2) normen. Samtidig med en kvalificeret instruktion får du et erfaring med kano-udstyr, så du prioritere rigtigt hvis du overvejer en investering i en kano til di.

Kano EPP2 Kurser 2016

Desværre ingen planlagte kurser i øjeblikket. Meld dig til vores nyhedsbrev og få besked om kommende kurser.

Pris

EPP2 kurset koster kr. 1950,- incl. leje af kano, samt våddragt, jakke og støvler.

Booking og yderligere information

Book din kursusplads on-line (se links ud for de enkelte kurser), eller skriv til info@aalborgvandcenter.dk eller ring til os på tlf. 93 52 09 12 (hverdage kl. 9-15) for booking og nærmere information.

Relaterede produkter